Back
Een goed beginOns ecosysteem van 22 bedrijven
More

Zuyd
VAN UP EN RUNNING IOT TOT EMPLOYEE PERFORMANCE

Je vindt ons in Heerlen. Handig als jouw organisatie in het ‘zuiden’ actief is: je hebt alles dichtbij.

 

Bij Conclusion Zuyd vind je alle kennis over digitale technologieën en innovatieve businessconcepten. Die kennis delen wij graag met jou op jouw reis naar Digitale Transformatie. Bij Conclusion Zuyd kun je met elke vraag ‘instappen’: van onderwerpen als IoT tot blockchain en Employee performance. Vanuit onze ervaring, domeinkennis en lef zoeken we samen naar een oplossing op maat. Die straks precies werkt zoals we beloven. Afspraak is afspraak.

 

AMIS
DÉ ORACLE EXPERTS DIE JE HELPEN JOUW BUSINESS TE VERBETEREN

 

We gaan dóór op de technologieën die je al in huis hebt. Wel zo efficiënt.

We zijn Oracle-expert. We helpen je om jouw investering in Oracle technologie effectief en economisch in te zetten.

Jouw bestaande Oracle applicatie-, middleware- of database-omgeving staat centraal. Waar nodig voegen wij nieuwe applicaties toe. Op zoek naar een opleiding in Oracle? Ook daarmee helpen wij. Alles voor een succesvolle organisatie!

 

Chris Wigglesworth
CIO ForFarmers

Eén van de meest professionele partners.
AMIS is een van de meest professionele partners waarmee ik heb gewerkt. Nadat we er met een andere partij niet uitkwamen, deed AMIS ons een passend voorstel. Ze kregen ons snel weer op de rit, met betere resultaten dan verwacht: aanzienlijke besparingen, probleemloze migratie en direct ondervangen en oplossen van tussentijdse issues. Het komt zelden voor dat je een leverancier vindt die ‘zijn waarden naleeft’. In AMIS hebben we een betrokken partner gevonden.

Ton Valkering
Manager Business Support Eurotransplant International Foundation

Constructief en open.
Sinds 2016 heeft Eurotransplant een deel van de IT-infrastructuur ondergebracht bij AMIS in ‘Managed Services’. Voor Eurotransplant is deze wijze van samenwerken nieuw en daarom is het fijn om dit met een ervaren partner als AMIS op te pakken. We ervaren de samenwerking als constructief en waarderen de open communicatie. Hierdoor verloopt het leertraject goed, met name ten aanzien van de nieuwe rolverdeling.

Bertus Rooze
IT Manager HZPC

Ideale partner.
AMIS heeft voor HZPC in slechts vier maanden een eerste versie van ons laboratorium informatie management systeem gerealiseerd. Hierdoor konden we een grote analyse uitvoeren, die met het eerdere, veelal handmatige proces meer tijd zou hebben gekost. Door een eerdere samen-werking wisten we dat ze de technische kennis in huis hadden en ze konden daarbij snel schakelen. AMIS is voor ons de ideale partner.

Lucas Jellema publiceert ‘the Art of Intelligence’ in nlOUG Visie. In dit artikel geeft Lucas een nuchtere kijk op Machine Learning en het enthousiasme daaromheen. https://www.amis.nl/nieuws/the-art-of-intelligence

Robert van Molken publiceert ‘Implementing Oracle Integration Cloud Service’. Het boek vormt een uitgebreide, hands-on gids voor het bouwen van integraties die zowel werken in de cloud als on-premises. https://www.amis.nl/nieuws/boek-integration-cloud-service

Lucas Jellema & Robert van Molken: ‘Oracle Developer Champions’. Selecte groep Champions vormt klankbord-groep moderne software ontwikkeling.
https://www.amis.nl/nieuws/developer-champions

Wat dacht je van een voorstelrondje?
klik op het kruisje om verder te gaan

Conclusion is uniek qua inhoud en vorm: een ecosysteem van 22 bedrijven. En dan ook nog op een vlak waarvan ons hart sneller gaat kloppen: Business Transformatie en IT Services.

 

Zorg, openbaar vervoer, overheid, openbare veiligheid. Onze klanten vinden ons vanuit hun domeinen die van maatschappelijke betekenis zijn. En doordat wij juist in deze gebieden de startups, groeiers en gevestigde namen faciliteren, dragen wij bij aan – wat je zou kunnen noemen – een betere wereld. Dat maken we elke dag waar door onze domeinkennis slim te combineren met onze ICT-kennis en ons adagium ‘dienen, bedienen en dan pas verdienen’. Daarom ben je welkom met elke vraag, uitdaging of probleem. Wij helpen je verder tot het werkt. Hoe je jouw vraag ook bij ons aanvliegt? Het kan op elk moment en op elke plaats. Een kwestie van: gewoon beginnen.

 

Ga van start met onze bedrijven

Flex-I.D.
SAMEN WERKEN AAN HOGERE OPLOSSINGSPERCENTAGES

Een effectieve bijdrage aan meer veiligheid en minder gedoe?

 

Flex-I.D. is gericht op veiligheidsdoelstellingen. Hogere oplossingspercentages voor opsporingsonderzoeken. Soepelere communicatie op afdelingen en tussen diensten en systemen. Flex-I.D. werkt met eigen software voor opsporingsdiensten en bijbehorende trainingen. Software compliant aan vigerende wet- en regelgeving (WPG/WBP). De opleidingen die FLEX-I.D. aanbiedt, ontwikkelen wij samen met de onderwijs-specialisten uit ons Conclusion ecosysteem. Beschouw ons als een betrokken collega-expert: één die luistert, meedenkt en in co-creatie oplossingen aandraagt. Oók ongevraagd.
Gewoon, omdat het kan.

 
 

 

Uniek staaltje standaardisatie

Alle in Nederland actieve opsporingsdiensten werken met hetzelfde systeem als basisvoorziening in door hen gehanteerde werkprocessen: Summ-IT, ontwikkeld en geleverd door FLEX-I.D., sinds december 2017 onderdeel van Conclusion.

 

Nederland veiliger maken?
Dat doen we samen!

Virtual Sciences
DATA IS HET NIEUWE GOUD

Als echte ‘gold diggers’ halen wij data naar boven met integratie-technologie en API-management.

 

In vrijwel elke organisatie ligt een schat aan data verborgen. Virtual Science gaat samen met je op zoek naar die kostbaarheden. Een betere benutting van jouw data betekent sneller ondernemen. Trends, patronen, nieuwe inzichten: essentiële data over klanten helpen bij het voorspellen van gedrag maar ook bij medische innovaties, geografie en fraudedetectie. Met data digging staan we aan de vooravond van toepassingen die we voorheen voor onmogelijk hebben gehouden. Graaf je mee?

 
 

 

MediSign
DE POWER VAN PERSOONSGERICHTE PATIËNTEN-APPS

De kracht van persoonsgerichte patiëntencommunicatie. Daar wordt iedereen beter van.

 

MediSign bedenkt en ontwikkelt hulpmiddelen voor betere patiënt-arts communicatie. Zoals een app die de patiënt in alle rust informeert over het verloop van de ingreep en het herstel na een operatie. Ook vragen aan de arts gaan via die app. In de nabije toekomst zal de patiënt beter geïnformeerd zíjn, hij zal zich daarnaast ook beter geïnformeerd vóelen. Dat vergroot het vertrouwen en kan spanning of angst helpen verminderen. Daarvan wordt iedereen beter. Ook zulke plannen? Wij denken graag mee.
 
 

Furore
ICT VOOR ZORG EN WETENSCHAP? VRAAG DE KENNERS VAN FURORE

Furore voorziet je van slimme ICT-mensen met kennis van het zorg- en wetenschapdomein.

 

We werken uitsluitend voor ziekenhuizen, onderzoeksfinanciers, wetenschappelijke instellingen en instellingen in de langdurige
zorg en de GGZ. De nadruk ligt op de implementatie van oplossingen. We maken daarvoor gebruik van zowel applicaties van derden als door ons zelf ontwikkelde maatwerksystemen, koppelingen en intelligence toepassingen. Onze kracht is de aansluiting bij het werkveld van zorg en wetenschap. Gebaseerd op jarenlange ervaring van processen, medische technologie en wet- en regelgeving.

 
 

 

UMCG bouwt aan de toekomst van gezondheid met Epic

 


 

Met 13.000 medewerkers is het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) de grootste werkgever van Noord-Nederland. ‘Bouwen aan de toekomst van gezondheid’ is het motto van het UMCG. “Dit doen we niet alleen op het gebied van patiëntenzorg, maar ook voor onderzoek en onderwijs”, vertelde Lily Heijnen, de programmadirecteur tijdens de Go-Live in december 2017 van het nieuwe Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) in het UMCG. “De implementatie van Epic speelt een belangrijke rol. Furore helpt ons daarbij enorm.”
 

Grote impact
De livegang van Epic binnen het UMCG vond plaats in december 2017. Heijnen: “We zijn drie jaar onderweg en hebben grote stappen gezet. In 2018 gaan we verder met fase twee, waarin we ons richten op de verdere inrichting van het EPD.”
 

Zorggegevens zijn goudmijn voor onderzoek
De gestructureerde manier van werken past bij de visie van het UMCG. Het vastleggen van informatie is de basis voor analyses, externe verantwoording en onderzoek. “Een geïntegreerd dossier zorgt voor een betere ondersteuning en maakt het mogelijk om efficiënter te werken”, benadrukt Heijnen. Roel Vuursteen, destijds coördinator projectgroep Rapportages en wetenschappelijk onderzoek binnen het programma Nieuw EPD, vult aan: “Zo is de wijze van registratie van medische gegevens meer gestandaardiseerd en kan de data, mits de patiënt toestemming heeft gegeven, worden hergebruikt in het datawarehouse. We hebben ons laten inspireren door de manier waarop het AMC en VUmc dit doen.” Heijnen: “Furore heeft ons onder andere geholpen met het uitdenken van de architectuur. We hebben veel gehad aan de ervaring die Furore heeft opgedaan bij trajecten bij onder andere UMC Utrecht, AMC en VUmc.”

First8
ONZE JAVANEN HELPEN JE VERDER

First8 is de Enterprise Open Source specialist in Nederland.

 

Ruim 30 gedreven programmeurs die alles weten over Java en Open Source technologie. We helpen je graag bij grote maatwerkprojecten. In het bijzonder als daar complexiteit, integratie en security bij komen kijken. First8 koppelt kleinschaligheid aan slagkracht. Zo profiteer je van onze korte lijnen en supersnelle acties als die nodig zijn. Daarnaast krijg je de voordelen die alleen een grote speler je kan bieden. Met ons Conclusion ecosysteem zit je altijd goed.

 

 

ForeyeT
ZORG DAT DE BOODSCHAP BLIJFT HANGEN 

Wil je weten hoe je jouw doelgroep met impact bereikt?

 

Narrowcasting heet het. Een supereffectieve manier om jouw doelgroep ter plekke te informeren, te plezieren of te verleiden. ForeyeT ontwikkelt en beheert deze systemen. Als aandachtstrekkers, publieke gidsen maar ook als informatievoorziening. Van openbaar vervoer tot retail. Van het festivalterrein tot de wachtruimte op kantoor of ziekenhuis. ForeyeT zorgt dat jouw boodschap blijft hangen. Letterlijk en figuurlijk. Waar jouw publiek is, daar ben jij.
 
 

Enterprise Modules
A FASTER TIME TO MARKET HOW ABOUT THAT

Eindeloos durende aanpas-singen aan jouw Oracle of IBM databases middleware en applicaties? Die tijd is nu voorbij.

 

Enterprise Modules helpt je met Puppet: modules voor jouw organisatie die werkzaamheden als installeren, configureren en beheren in een fractie van jouw ‘oude’ tijd doen. Voordeel één: je houdt jouw handen vrij voor belangrijkere zaken. Voordeel twéé: de verkorting van time to market maakt jouw organisatie sneller en flexibeler. We leven in een periode waar steeds meer kan in minder tijd. Bij Enterprise Modules zijn we er trots op daaraan een bijdrage te kunnen leveren.
 
 

Xtensional
24 UUR PER DAG, 7 DAGEN PER WEEK

We houden van ons werk en doen er graag een schepje bovenop als het resultaat daar beter van wordt.

 

Als SAP kennishuis is Xtensional jouw partner bij advies, implementatie, beheer én innovatie. Op basis van onze 15 jaar ervaring denken en werken wij met je mee. Ons doel: het aantikken van (jouw) hoge business targets tegen de laagst mogelijke ‘total cost of ownership’. En dat zonder operationele rompslomp voor jou. Mens en techniek gaan bij ons hand in hand.
24 uur per dag, 7 dagen per week.

Kwaliteit wordt beloond

Bij Xtensional gaat niets boven de kwaliteit van onze SAP dienst-verlening. Daarom zijn wij extra trots dat we in 2017 twee keer in de prijzen zijn gevallen.

 

Na een audit met uitmuntend eindrapport als resultaat, zijn wij in augustus officieel benoemd tot gecertificeerd SAP Partner op het gebied van Application Management Services for SAP Business Suite. Xtensional is met deze certificering één van de vijf partners in Nederland die deze status heeft bereikt.

De tweede prijs dit jaar betrof de lovende woorden van onze klantrelatie na de succesvolle transitie van het SAP TAB domein binnen de Nederlandse Spoorwegen (NS). Onze transitieaanpak werd zelfs zo goed ontvangen dat NS deze al meerdere keren heeft ingezet bij andere projecten.

 

Tevreden klanten, waardering van SAP en nog mooiere toekomstplannen samen: dat is waar het bij ons om draait!

 

Conclusion Xforce
ONTDEK HOE WIJ JE VOORUIT KUNNEN HELPEN

Als echte Linux en Open Source adepten zetten we graag een tandje extra bij.

 

We geloven in de kracht van Linux en Open Source. Op dit gebied profileren wij ons als total service provider en kennishuis. Voordeel voor jou: alles wat je op dit gebied nodig hebt, hebben wij in huis. Conclusion Xforce is Premier Business Partner van Red Hat op het gebied van Platform Infrastructure en Cloud Infrastructure. Verder zijn we de Business Partner van Puppet en Nagios. Bij Conclusion Xforce werken honderd consultants met gemiddeld meer dan tien jaar ervaring. Ieder met diepgaande gecertificeerde kennis van Linux en Unix, monitoring en automation.

 

Missie geslaagd!

 

Een dag als Gold Sponsor van Het Red Hat Forum

Op 10 oktober 2017 stonden wij, samen met zusterbedrijf First8, als Gold Sponsor op het Red Hat Forum in Breda. Bezoekers uit het hele land (zelfs meer dan vorig jaar) kwamen af op het nieuwste en beste in cloud computing, platform, virtualisatie, middleware, storage en systeem management-technologieën. Onze collega Jørgen van der Meulen gaf een inkijkje in Ansible Tower.

Mission Critical
ALS DOORSTROOM NOODZAKELIJK IS

Voor het 24/7 operationele beheer van bedrijfsapplicaties en de continue beschik-baarheid van reisinformatie.

 

Conclusion Mission Critical springt in waar missiekritische applicaties zich manifesteren én beschikbaarheid en veiligheid van (levens)belang zijn. We ontwerpen. We implementeren. We beheren. Conclusion Mission Critical hanteert een unieke combinatie van A-label producten, open source niche spelers én eigen ontwikkelde software. Scherp op de laatste IT-trends. Secuur op de vertaalslag naar jouw business. De medewerker is in onze optiek net zo belangrijk als de organisatie en de techniek.
Ons werk is dus óók mensenwerk.
 

 

Learning Centers
HET KAN BINNEN ÉÉN PROGRAMMA

Op weg naar de excellente organisatie: Conclusion Learning Centers helpt je bij de basis.

 

Leren is een continu proces, waarbij medewerkers mede fungeren als aanjager van vernieuwing. Door de opkomst van digitale middelen (e-learning, serious games) kan dat beter dan ooit. Conclusion Learning Centers biedt je alle faciliteiten. Als opleidingsintermediar voor trainingen en cursussen. En als ontwikkelaar van Learning Services en het Learning Management Systeem CLASS. Werken met Conclusion Learning Centers vergroot niet alleen jouw blik op het opleidingslandschap van jouw organisatie. Je profiteert ook van lagere kosten en een hogere effectiviteit.

 

 

 

 

 

Mijlpaal

Méér dan 50.000 actuele leeractiviteiten in onze online catalogus beschikbaar!

 

 

Leverancier bij vier grote gemeentes in Nederland

Trots dat we naast Gemeente Rotterdam ook de opleidingsleverancier zijn geworden van drie andere grote gemeentes (Eindhoven, Den Haag en Zoetermeer).

Conclusion Implementation
STILSTAND IS ACHTERUITGANG

Naar een blijvende verandering in structuur en cultuur die je helpt doelstellingen blijvend te overtreffen.

Een organisatie die in de huidige wereld succesvol wil zijn, moet zich duidelijk onderscheiden en continu verbeteren. Conclusion Implementation helpt je daarbij. We bieden opleidingen, trainingen & coaching. Daarbij richten wij ons op hart, hoofd en handen. Want alleen zo krijg je mensen écht in beweging. Of het nu gaat om een transitie van A naar B, of een scherpere focus op jouw core business: je mag ons uitdagen met jouw leervraag! Boost your business!

 

 

 

Smart Retail Centre
MANAGED SERVICES VAN CLICKS TOT BRICKS

Conclusion Smart Retail Centre optimaliseert en innoveert processen bij retailers. Inclusief marketing, e-commerce en IT.

 

Less worries, more business? Conclusion Smart Retail Centre biedt je de eerste volledige Managed Service in de retail in Nederland. Feitelijk alles wat buiten de scope van jouw core business valt, nemen wij je uit handen. Conclusion Smart Retail Centre verlost je van jouw operationele retailtaken. Je kunt je concentreren op strategie, merkbeleving en positionering. Conclusion Smart Retail Centre ondersteunt je bij jouw customer intimacy en omni channel-aanpak. Alles om ervoor te zorgen dat onkosten dalen en jouw omzet stijgt.

 

 

FIT
WIJ BEWAKEN DE HELE KETEN VAN DATACENTER TOT EINDGEBRUIKER

Optimalisatie als een service. Hoe handig is dat!

 

Niets is zo veranderlijk als infrastructuur en appli- caties van jouw organisatie. Wat de oorzaak daar- van ook is, groei, overname, fusie of reorganisatie: vaak leiden dit soort veranderingen tot complexe situaties en storingen. Je hebt het gevoel dat het allemaal effectiever en efficiënter kan. Op zo’n moment maakt Conclusion FIT met jou een pas op de plaats: we bekijken wat nodig is, wat wel of niet werkt, welke kansen je kunt en wilt grijpen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw IT portfolio weer past: eenvoudiger, efficiënter en daarmee effectiever dan voorheen. Conclusion FIT bewaakt de hele keten, van data-center tot eindgebruiker. Weerbaar, wendbaar, 24/7.

 

Digital
ZET JE SERVICE IN DE DIGITALE VERSNELLING

We werken met 100 collega’s uit diverse disciplines aan het digitale succes ván onze klanten, mét onze klanten.

Conclusion Digital kantelt bestaande business-modellen en maakt jouw organisatie klaar voor de toekomst. Met software, websites, apps, back- en frontend development. Noem maar op. Data vormen onze basis: ze leveren ons inzichten om te weten waar eindgebruikers blij van worden of anderszins gevoelig voor zijn. Wij dénken niet te weten wat werkt. We wéten het omdat we het meten. 😉


KWF Kankerbestrijding Kadoneren

In een paar simpele stappen maak je een feestpagina aan die je vervolgens deelt met iedereen die je voor je feestje wilt uitnodigen. Daarna kunnen al je gasten kadoneren ter gelegenheid van jouw feestje.
Conclusion Digital is verantwoordelijk voor het UX, design, front-end en de back-end.

Door te kadoneren lever je een bijdrage aan de financiering van kankeronderzoek, preventie en ondersteuning van mensen met kanker. Samen komen we zo steeds dichter bij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

Meld nu je eigen feestje aan.
Ga naar kadoneren.nl.

Connect
BE CONNECTED!

Welke business opportunity’s biedt IoT voor jou als onderneming of overheidsorganisatie?

We all love IoT! But who makes it work? De opmars van sensoren is onstuitbaar. Ze zitten overal op en in, verbinden alles en iedereen en brengen een gigantische stroom data op gang. Conclusion Connect helpt je de vruchten te plukken van het Internet of Things. We zoeken, vinden, creëren en implementeren de oplossing die jou verder brengt. Een mix van brede technologische kennis en een creatieve mindset staat garant voor resultaat.

 

BRUG TUSSEN BUSINESS EN TECHNIEK VOOR INTERNET OF THINGS

Conclusion Connect, een nieuw initiatief van Conclusion, helpt organisaties om de ruime hoeveelheid aan data die zij bezitten ook echt te benutten voor nieuwe businesskansen. Dit door slim gebruik te maken van Internet of Things. Conclusion Connect gaat hierbij verder dan het ontwikkelen van ideeën alleen, zij zorgt er ook voor dat de ideeën praktisch gaan landen binnen een organisatie en de voordelen daadwerkelijk worden verzilverd.

 

De aanpak
De eerste stap na inzicht in het business potentieel, is het neerzetten van een Proof of Concept waarbij een zogenaamd Minimum Viable Product wordt opgeleverd. Wanneer de Proof of Concept is geslaagd, is Conclusion ook de partner om het beheer van de oplossing op zich te nemen. 7 Dagen per week, 24 uur per dag.

 

Geïnteresseerd? Luister dan zeker naar het interview op BNR met Joost Blatter van Conclusion Connect over Internet of Things (vanaf minuut 15.40) óf stuur ons een mail naar connect@conclusion.nl.

www.bnr.nl

BAM
BENUT DE KRACHT VAN MENDIX & OUTSYSTEMS

Onze modelgedreven platformen vormen het antwoord op ‘continuous delivery’. 

 

Flexibel en dynamisch. Aan die twee harde eisen moet je voldoen om genoeg innovatiesnelheid te genereren en nieuwe spelers op de markt te kloppen. Conclusion BAM helpt je voorop te lopen. Met tailormade oplossingen in Mendix & OutSystems. 

Mendix & OutSystems betekent bouwen zonder programmeren. Snel en makkelijk opstarten en al even snel weer afbreken. Zonder consequenties voor de rest van het systeem. 

Interesse in een oplossing die jouw business aanjaagt in plaats van afremt? Begin er vandaag mee.

 

 

Waar begin je, als je voor ProRail 3000 informatieschermen moet aanpassen met Led-licht?

 

En als die schermen ook nog eens verspreid over 400 stations hangen?
En als van die schermen ook nog eens 12 varianten bestaan?
En als de in totaal 1 miljoen reizigers op de stations en perrons gebruik moeten blijven maken van ´hun´ informatie?

 

 

AFAS Solutions
BENUT HET VOLLEDIGE POTENTIEEL VAN PROFIT VAN AFAS

Conclusion AFAS Solutions zorgt ervoor dat je slim met AFAS werkt.

AFAS ondersteunt elk facet van jouw bedrijfs-voering, verandert moeizaam maatwerk in snelle configuraties en is direct beschikbaar vanuit de Cloud. Als enige partij in Nederland verbindt Conclusion AFAS Solutions de mogelijkheden van AFAS met de vereenvoudiging van jouw organisatie-processen en het gedrag van medewerkers. Hoe beter de samenwerking, hoe hoger het rendement. Wij blijven betrokken tot het staat. En ook daarna zijn wij in de buurt. Zo kun je je volledig concentreren op jouw primaire bedrijfsvoering.

 

Accelerate!
INTEGRATIESNELHEID DRASTISCH VERGROTEN

Conclusion Accelerate! weet nieuwe technologie razendsnel te implementeren.

Wie serieus werk maakt van zijn competitieve vermogen en innovatiekracht, moet sneller zijn dan zijn concurrenten. De bottleneck is de integratiesnelheid van (jouw) digitale technologie. Hoe ‘klikt’ nieuw met bestaand? Hoe maak je data makkelijk en veilig toegankelijk? Hoe stuur je direct bij als zich een unieke kans aandient? De oplossing levert Conclusion Accelerate! met MuleSoft. Alles werkt en ‘praat’ met elkaar voor optimale operationele efficiency. Alles binnen hetzelfde budget en 3x sneller dan traditionele integratietechnieken. Speed is the name of the game!

 

Bright Alley
CURIOUS EXPERTS IN PERFORMANCE SOLUTIONS

Leren kan leuk, uitdagend of confronterend zijn: het moet vooral werken!

Het succes van jouw business begint bij de performance van jouw medewerkers. Blijvend leren is de inzet van Bright Alley. Met onze enthousiaste club van 95 ‘curious experts’ en een mix van technology, didactiek en creativiteit bedenken en ontwikkelen wij e-learning concepten en serious games op maat. Met Bright Alley maak jij het verschil.

 

 

 

 

 

Yamaha ronkt van tevredenheid

 

Employee Performance met resultaat! Het splinter-nieuwe Totara LMS van Yamaha Motor Europe kreeg de kwalificatie Totara Best Manufacturing award 2017. De award gaat jaarlijks naar projecten met de hoogst gewaardeerde performance. De award is voor zowel Yamaha als Bright Alley een bekroning op het gezamenlijke werk: de migratie naar het Totara LMS verbetert de performance binnen de hele dealerketen in 41 landen.

 

 

 

E-learningmodule leidt tot 70% betere beoordelingen

 

De FSB (Facilitaire Samenwerking Bevolkings-onderzoeken) houdt bij hoe consistent pathologen zijn in hun beoordelingen. De registratie over 2017 laat een verbetering zien van 70%. Ten grondslag aan dat resultaat ligt onze eigen e-learning module. Daar zijn wij apentrots op!

Een goed begin


SANDER ROSENHART

Directeur Strategie & Development

 

“Onze klanten komen en masse in transformatie. Daar helpen wij hen bij. Vanuit de technologische en de menscomponent. We richten ons dus ook op cultuur, gedrag en het blijven ontwikkelen van mensen.

 

Hoe we dat tastbaar en praktisch inzetbaar maakten?

Naar ons idee gaat het bij transformatie om drie basisvragen:

1. Wat wordt de nieuwe positie richting de markt en hoe moet jouw businessmodel er dan uit zien?

2. Hoe vertaal je zo’n nieuw businessmodel naar processen en een nieuwe werkwijze?

3. En welke ontwikkeling moeten de medewerkers in de organisatie doorlopen om in het nieuwe businessmodel vol tot waarde te komen?

 

Ook dat klinkt simpel. Als je het maar simpel maakt.”