Back
Goed gesprek6/6 - Jouw vraag bepaalt
More

JOUW VRAAG BEPAALT

Ben je gericht op zoek naar een specifieke dienst of toepassing? Of wil je een gids in het steeds veranderende technologische landschap? Vertel ons jouw verhaal.

SONJA KOK

Directeur Marketing en Communicatie

Bij Conclusion geloven we in intensief samenwerken. Dat kan zijn vanuit een specifieke marktvraag naar een technologische of conceptuele innovatie. Of vanuit een horizon waarbij de contouren zich nog moeten vormen, maar waarbij nú acteren wel een voorwaarde is. In onze samenwerking gaat het verder dan technologie alleen; het moet ook klikken. En wat is beter om daarmee te starten dan bij een goede espresso of cappuccino? Je gaat tenslotte niet zomaar samen op reis om een nieuwe wereld te verkennen.

Goed gesprek


CAPPUCCINO

Voor de naam cappuccino moeten we terug naar het oude Wenen: ein Kapuziner Kaffee. Men praat daar trouwens over ‘melanges’: koffies die bestaan uit delen melkschuim, melk en espresso. In welke samenstelling? Dat bepaalt de gast. Een Franziskaner is een koffie met zo veel melk dat het lijkt op de lichtbruine kleur van het habijt (‘cappuccio’) van deze monnikenorde. Onze huidige latte zeg maar. Een Kapuziner is wat donkerder: sterk en met een scheutje minder melk.