Back
Moeder aardeMVO als dagelijkse bron
More
Denken jullie nog wel een beetje aan mij?
19:15
Aan jou altijd! Wil je weten wat we hebben gedaan?
19:15
Brand los!
19:15
Je weet vast nog wel dat de VN in 2015 de 17 Sustainable Development Goals heeft vastgesteld.
19:15
Daarvan zijn er drie naadloos passend voor onze organisatie: Gezondheid en Welzijn, Innovatie en Duurzaamheid. In aanloop van deze ambities naar 2030 hebben we ze alledrie geadopteerd.
19:15
Klinkt goed.
19:15
Verder hebben we weer een stap gezet in het terugdringen van CO2-emissie. Dat is best lastig, want we groeien hard zoals je hebt kunnen lezen. Toch willen we in 2019 gemiddeld 5,7% CO2-reductie per fte realiseren ten opzichte van dat in 2016.
19:15
Dat zou mooi zijn.
19:15
De rapportage over 2017 wordt pas in september 2018 gepubliceerd. Maar we kunnen jou wel vertellen dat we succes boeken. En de doelstelling op het vermeerderen van het gebruik van alternatieve brandstoffen is ruimschoots behaald.
19:15
Goed bezig. Ga zo door. Tot volgend jaar!
19:15
Moeder aarde


Conclusion levert diensten, producten en concepten voor missie- en maatschappijkritische IT-projecten.

 

Dat plaatst ons in het hart van de samenleving: we dragen ertoe bij dat werk, zorg en vervoer makkelijker, veiliger en efficiënter verlopen. Maar óm die meerwaarde aan onze samenleving te kunnen leveren, zijn we ook gebruiker ervan: we consumeren producten en materialen, veroorzaken afval en emissies en vragen bij onze werkzaamheden veel van onze mensen. Dus is het niet zo gek om naast alle aandacht voor bits en bytes ook de returnvraag te stellen: wat doen we ervoor terug? Dat hebben we beschreven in ons Conclusion Cares programma. Dat gaat van inspiratiesessies tot bootcamps en van Footprint-maatregelen tot kerstacties voor KiKa. We focussen op initiatieven die bij ons DNA passen; die we willen doen. Als we het dan ook hebben over MVO, is dat geen etiket. Het is wie wij zijn. In woord en daad.

 

 

Meer over MVO?
Check wecare.