Back
Nachtrust5/6 - Ruimte voor ontwikkeling
More

RUIMTE VOOR ONTWIKKELING

Niets vreet zoveel energie als suboptimale IT binnen jouw organisatie. Je wilt je liever focussen op jouw business zelf. Dat kan. Rust vandaag voor de ruimte van morgen.

MARC DE BEER

Directeur Conclusion Mission Critical

We helpen de klant vaak het best door rust te creëren. We doen dat door de verantwoordelijkheid te nemen voor hun IT-systemen. De klant heeft daar dan geen omkijken meer naar. Maar de klant wil méér. Hij vraagt ons de regie te nemen over zijn applicatieketens en bijbehorende leveranciers. Hij vraagt ons de basis te moderniseren en te automatiseren om focus te hebben op de kern: ‘hoe ondersteun ik mijn business elke dag een beetje beter met ICT’.

Nachtrust


SLAAP(RUST)

Slaapbehoefte en subjectieve kenmerken. Er bestaat geen vaste norm voor het aantal uren slaap dat iemand nodig heeft. Er zijn korte slapers die aan 5 uur slaap per dag genoeg hebben en slapers die zich na 10 uur slaap nog niet uitgerust voelen. Bij de meeste mensen heeft slaaptekort een negatief effect op het concentratie- en reactievermogen op de dag erna. Tekort aan slaap draagt bij aan mentale vermoeidheid, vergeetachtigheid en slechte stemming.