Back
Nederlandse SpoorwegenVersnelling
More

Shortcut naar business

Snel reageren op nieuwe business. Opschalen of terugschakelen wanneer je wilt. Altijd up-to-date. Kostenefficiënt. De Public Cloud manifesteert zich als solide antwoord op een razendsnel veranderende toekomst. En niet alleen voor nieuwkomers (start-ups, scale-ups). Sinds 2017 bedient ook NS zich van de Public Cloud. Toch niet écht een jonkie.

AL VANAF 2012

Onze samenwerking met NS gaat terug naar 2012. Toen lag de nadruk op het ontwerpen, migreren, hosten en ‘24/7’ beheren van verschillende complexe mission critical infrastructuren, platformen en applicatieketens. In 2015 bracht NS de private NS Cloud, inclusief het ‘24/7’ beheer van de infrastructuur en de bedrijfskritische applicatieketens, bij ons onder in een langdurige overeenkomst. In 2017 krijgt het speelveld van NS een extra dimensie met de Public Cloud. Dit alles binnen een uitstekende relatie op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Nederlandse Spoorwegen


DUMBAR

Ons Nederlandse landschap is niet compleet zonder het geel en blauw van de NS- treinen. Deze twee basiskleuren en het logo komen uit de koker van Gert Dumbar in 1968. Zijn onderscheidende keuze gaf de aanzet tot meer vrolijkheid in de Nederlandse grafisch ontwerpen van die tijd, die tot dan toe streng en functioneel overkwamen. Uit de creatieve stal van Dumbar galoppeerden later ook de huisstijlen voor PTT, Politie en het Rijksmuseum.