Back
Raad van CommissarissenWie is wie?
More

Gerrit Oosterhof

Gerrit werkte onder meer als lid van de centrale directie van Getronics PinkRoccade, Cadans Groep en GUO. Vanaf medio 2007 vervult Gerrit diverse interimfuncties vanuit zijn eigen BV, te weten als CEO van Total Specific Solutions (TSS), voorzitter van Centrum voor ICT Rijksbelastingdienst, directeur van Getronics Datacenters, waarnemend CIO Gemeente Amsterdam en algemeen directeur bij Inter Access en KZA. Gerrit studeerde Bedrijfsadministratie, SPD 1 en 2 en Accountant Administratieconsulent en volgde o.a. Business Administration opleidingen op MBA niveau (o.a. Strategic Management Nijenrode Universiteit). Momenteel is Gerrit commissaris van Conclusion en ANVA BV en lid bij RVT Gemeentelijke Belastingdienst Amsterdam.

Peter-Robin Mijderwijk

Peter-Robin combineert langjarige internationale ervaring in leiderschapsrollen bij consulting en hightech bij bedrijven als IBM, Oracle en Microsoft, met een innovatieve en ondernemende mindset. Op dit moment is hij actief voorzitter van de RvC van Conclusion en als commissaris bij Iddink Group. Daarnaast staat hij midden in de digitale transformatie van klanten en technologie leveranciers als CEO van ‘scale-up’ professional services platform, Dynasource. Over Conclusion zegt Peter-Robin: “De kracht van Conclusion zit in gedreven, wendbare en specialistische teams die individueel of in samenspel de doelen van de klant centraal stellen. Professional Services 3.0!”

Bart Coopmans

Bart studeerde bedrijfseconomie aan de Tilburg University, haalde een MBA aan University of Central Florida en volgde de Registercontroller opleiding aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Voordat hij in 2007 in dienst trad bij NPM Capital werkte hij voor Boston Consulting Group (BCG) en Unilever in diverse advies- en managementfuncties. Sinds 2016 is hij Managing Director van NPM Capital. Belangrijke deals namens NPM Capital: Suitsupply, Picnic, Ultimaker, Vanderlande, Conclusion, Bol.com, Independer.nl, Iddink, Deli Home. Bart is verantwoordelijk voor de commissariaten Conclusion, Deli Home en Picnic.

Raad van Commissarissen


Wat doet onze Raad van Commissarissen?

Een RvC die luistert, doorvraagt en in het belang van alle betrokkenen toezicht houdt op een goede balans tussen tevreden klanten, uitgedaagde teams, financiële gezondheid en een sterke strategie. Dat is waar onze commissarissen voor staan en graag op aangesproken worden.