Back
Vier servicelinesEen kijkje in de keuken
More

Conclusion Business Services

Markten gaan drastisch op de schop als gevolg van de toenemende digitalisering. Dat vraagt ingrijpende keuzes van organisaties. De roadmap naar de toekomst brengt diverse wegen in beeld. Eén gaat uit van het stroomlijnen van bestaande kernactiviteiten met kostenefficiëntie als belangrijk target. Een andere weg is de weg naar transformatie. De opdrachtgever vindt zijn bedrijf als het ware opnieuw uit: zij omarmen het onbekende en hervinden in disruptie kracht. De derde verdient nauwelijks de naam van weg. Het is blijven vasthouden aan oude wetmatigheden. Het is ‘zoals we het altijd deden’. Een doodlopende weg... Conclusion helpt klanten de weg te zoeken die past bij ‘better business’. Ofwel Business Done Differently. Dat geldt letterlijk voor de vele ondernemingen die we helpen met hun strategie, tactiek en uitvoering van digitale projecten. Maar ‘better business’ geldt in wat andere bewoordingen óók voor overheden en andere non-profit organisaties. Wij ondersteunen hen bij het succesvol zijn in hun digitaliseringsslag; het vernieuwen en innoveren, het adequaat sturen en besturen van hun processen. Digitalisering biedt enorme kansen. Commercieel en maatschappelijk. Meer dan de moeite waard dus. Niet als fenomeen om achterna te lopen, maar om bij in de voorhoede te staan. Als bron van nieuwe ideeën. Dáár helpen wij klanten graag bij.

Conclusion Application Services

Bij elk nieuw organisatie- of businessmodel hoort een digitaliseringsvraagstuk. Oftewel: de manier waarop klanten IT toepassen voor het slagen van hun plannen. Het inrichten van het applicatielandschap is een belangrijk aspect. Welke past het best bij de opdrachtgever? En is deze keuze ook slim met het oog op morgen? Want als een opdrachtgever wil groeien, moet de organisatie ook kunnen krimpen als dat nodig is. Kortom, welke applicaties bieden de opdrachtgever dát waar de organisatie blij van wordt? Op deze vragen biedt Conclusion antwoord. Van een effectief kant-en-klaar ERP product zoals AFAS en SAP, tot maatwerk, .Net en Java, en digitale toepassingen zoals Mendix, OutSystems en Sitecore. Al duiken we daarmee diep in de technologie, onze afwegingen worden zeker niet alleen daardoor bepaald. We denken en werken vanuit het gebruik en belang van de (eind)gebruiker. Stabiliteit, wendbaarheid, gemak en noem maar op. Dát bepaalt het rendement van de IT-investering. Zo zorgen wij dat de organisatie wendbaar is en blijft. Nieuwe omstandigheden of nieuwe kansen? Onze klanten kunnen er acuut op reageren. We ontwerpen, migreren, beheren en vernieuwen informatiesystemen, apps en portals. Bovendien voorzien wij al deze applicaties van een robuuste infrastructuur. Of we leveren deze volledig in de Cloud.

Conclusion Data & Integration Services

Wie het heeft over Big Data, heeft het ook over Big Business. Data verdienen daarom vrij en veilig te stromen. Ze zijn de sleutels tot waardevolle informatie die een organisatie nodig heeft om haar klanten nóg beter te bedienen en haar concurrenten voor te blijven. Maar hoe ontsluit een organisatie al deze bronnen en hoe houdt zij grip op gegevens? Minstens zo belangrijk is de bescherming van privacy en dataveiligheid. Conclusion helpt. We ontsluiten databronnen, datameren en waarborgen de integriteit van de gegevens. Daarvoor gebruiken we van IBM-, Oracle-, TIBCO-, MuleSoft en open source integratietechnologieën. De hele organisatie of bedrijfsketen heeft zo toegang tot dezelfde informatie. Wij helpen onze klanten bij het verkrijgen van kennis uit hun data. Als moderne geologen analyseren en structureren we. We speuren naar patronen en ontwikkelen algoritmes. Het resultaat krijgen onze klanten helder en functioneel gepresenteerd. Zo helpen wij hun en andere beslissers op elk niveau data te doorgronden en hierop actie te ondernemen. Zodat onze klanten hun klanten (nog) beter bedienen.

Conclusion Infrastructure Services

De rol van de IT-infrastructuur kan niet worden onderschat. Ze vormt het fundament onder de informatievoorziening van een organisatie. En als het goed is, is die betrouwbaar, veilig en flexibel. Dus geschikt voor alle verschillende bedrijfssystemen, (kritieke) applicaties en veeleisende eindgebruikers. De kracht van Conclusion ligt in het invullen van die complexe mix van eisen. Wij bieden onze klanten de beste oplossing passend bij hun wensen, of het nu gaat om de Public of Hybrid Cloud. Of om een dedicated high performance infrastructuur voor specifieke toepassingen te realiseren. Voor ons gaat het om de nachtrust van onze klanten. Wij behartigen de belangen van onze klanten van begin tot eind. Daarin gaan we ver. Binnen de hele keten, van datacenter tot en met eindgebruiker. Ontwerpen, migreren, beheren en vernieuwen. Het resultaat van al die inspanningen?

Technologie in een faciliterende rol. Met als resultaat de optimale verbinding tussen collega’s, partners, klanten en eindgebruikers. Deze focus en het scherpere profiel bouwen voort op al het goede waar Conclusion voor staat. Met behoud van ons DNA, ons vakmanschap, onze ondernemende mentaliteit en onze dienstverlening. En vooral met behoud van het plezier in ons werk.

Vier servicelines

EEN TIKKIE ANDERS

En dan hebben we nog twee bedrijven die natuurlijk ook onderdeel zijn van ons ecosysteem, maar net wat anders georganiseerd zijn.

 

Conclusion Zuyd:
Brede blik op het zuiden Conclusion

Conclusion Zuyd is onze op de zuidelijke provincies gerichte aanbieder. Vanuit een brede ervaring, domeinkennis en lef leveren we hier sinds 2017 oplossingen voor businessconcepten, applicaties, data en integratie en infrastructuur. Alles onder één dak. Om onze relaties in de buurt een breed pakket te bieden, zijn alle vier de Conclusion Servicelines bij ons in Heerlen vertegenwoordigd. En niet, zoals bij onze andere bedrijven, één serviceline.

 

Conclusion Flora B.V.:
Exclusiviteit

Conclusion Flora B.V. is de resultante van de intensieve samenwerking tussen Royal FloraHolland en Conclusion per 13 september 2017. Sinds 1 oktober 2017 zijn hier 35 IT-professionals vanuit Royal FloraHolland werkzaam. Zij vormen samen met andere collega’s uit ons Conclusion ecosysteem een team dat zich inzet voor Royal FloraHolland. Om in passende termen te blijven: Conclusion Flora B.V. is de optimale kruisbestuiving van kennis, ervaring en enthousiasme. Alles uitsluitend ten dienste van de ‘24/7’ business van Royal FloraHolland.