Back
VIVE LA DIFFÉRENCESolist of team: jij kiest
More

 

Conclusion staat voor een uniek ecosysteem van 22 sterke bedrijven. Elk met hun eigen markt, eigen expertise en eigen opdrachtgevers. Vanuit het ecosysteem leveren onze bedrijven ook als ‘team’ toegevoegde waarde. In welke samenstelling? Dat bepaalt de vraag van de klant.

Gedifferentieerd en herkenbaar

We geloven in autonomie: de expertise die onze bedrijven afzonderlijk in huis hebben. Daarmee krijgen onze opdrachtgevers de juiste specialist die zij wensen met de specifieke domeinkennis die voor hun vraag noodzakelijk is. Om die reden positioneren onze bedrijven zich met hun eigen naam. Zij maken het verschil. Is krachtenbundeling nodig, dan schalen we moeiteloos op. Vanuit ons ecosysteem kan dat.

Alive and kicking

Vanaf 2016, het jaar waarin onze IT-bedrijven zich hergroepeerden onder de naam Conclusion, bouwden we onze familie verder uit. Voorheen was Conclusion bijna twee decennia lang een goed bewaard geheim: mondjesmaat traden we naar buiten. Dat Conclusion nu als naam lééft, zien we aan de positieve reacties van klanten en potentiële klanten. In het bedrijfsleven en bij de overheid. Onderzoeken als de Giarte Outsourcingsmonitor 2017-2018 bevestigen dat: wij mochten hier een 100% Outsourcing Recommendation Score en de hoogste Trust Score ontvangen van onze klanten. En daar zijn we stiekem best een beetje trots op.

2017: Hallo wereld

In 2017 kozen we voor een verdere, open marktbenadering. Met een nieuwe website-omgeving voor Conclusion en onze bedrijven. Met blogs, vlogs en tweets die verwoorden waar we staan en wat wij doen. En met events als het Grootste Kennisfestival van Nederland waarbij we onze klanten en (nieuwe) collega’s ook persoonlijk ontmoeten. Ook zetten we ons in voor Voedselbanken, Run for Hunger en het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Niet per se door het rechtstreeks geven van geld; wel door het geven van onze energie en collegiale inzet.

Ons motto: Business Done Differently

Ons motto is gevat in Business Done Differently. Herkenbaar in de mentaliteit en het doen en laten van onze collega’s. Herkenbaar ook in onze aanpak op businessvlak. Bij Conclusion werken mensen met heel diverse achtergronden en interessevelden. Wij geloven in vrijheid en ruimte en stimuleren eigen initiatief en ontwikkeling. Een podium waarop iedereen op volle capaciteit functioneert en een eigen bijdrage levert. Dat brengt onze klanten verder.

 

Goed in je vel

We stimuleren onze collega’s deel te nemen aan interactieve programma’s. Zo kennen we Conclusion Vitaliteit en Conclusion Talent Development. Maar we kijken ook naar andere aspecten van het collega-zijn: we organiseren yogalessen, muzieksessies en sportactiviteiten. Biologisch eten en drinken passen bij het uitgangspunt van gezond leven en denken. Wij voelen ons er lekker bij.

Typerend Conclusion

‘Specialisten met een visie op hun vak en liefde voor hun werk.’ ‘Geen mensen die achterover leunen.’ ‘Ze gaan niet weg zonder waarde te hebben toegevoegd.’ Zomaar wat uitspraken van klanten. Het ´dienen´ zit in onze organisatievorm, maar gaat feitelijk dieper: het zit in ons DNA. Een karakterdingetje. We zijn gefocust, ondernemend en houden van een beetje lef. Vakidioten in de goede zin van het woord. Daarbij kijken we verder dan de vier muren van onze werkplek: oplossingen moeten waarde creëren. Voor onze klanten, collega’s, partners en voor de maatschappij als geheel.

Voor élke uitdaging

We gaan ervoor: de uitdaging om business naar morgen te brengen, mensen verder te ontwikkelen en de technologie van vandaag te ontrafelen. Soms heb je vragen die direct kunnen worden opgelost, andere vragen hebben een langere looptijd, waardoor ‘partner for life’ een goede basis vormt. We bieden een antwoord. Voor élke uitdaging.

DAT IS GEEN BELOFTE. WEL EEN FEIT.

VIVE LA DIFFÉRENCE


Peter Barendregt

Mission Critical Engineer
bij Conclusion Mission Critical