Nu hoor je het ook eens van een ander

 

 

Giarte Outsourcing Performance onderzoek 2019

 

Outsourcing Performance (OP) is de grootste benchmarkstudie van IT managed services in Nederland. Sinds 2002 legt Giarte Research met OP de ervaringen vast van klantorganisaties en hun IT-serviceproviders. Voor het derde jaar op rij krijgt Conclusion hoge punten van haar opdrachtgevers. Dit zeggen onze klanten in 2019 over Conclusion:

‘Fan’ (86%) en ‘Superfan’ (45%)

Op de vraag of zij Conclusion aanbevelen, zegt 86% van onze opdrachtgevers instemmend JA. Opvallend gezien de gemiddelde score van alle grote IT-dienstverleners in 2019: van alle klanten beveelt slechts 56% zijn IT-dienstverlener aan. Het percentage ‘absolute’ aanbevelingen voor Conclusion komt op 45%. Met recht zijn dat super-fans, volgens Giarte.

‘Trust-score’ (83%)

Klanten van Conclusion geven ons een trust-score van 83 punten. Dat is tien punten hoger dan de gemiddelde 73 punten in het onderzochte marktsegment. Trust-scores zijn opgebouwd rond onder meer de indicatoren betrouwbaarheid, communicatie en bekwaamheid.

 ‘Aanpassingsvermogen’ (87%)

Kenmerkend voor de diensten van Conclusion is het aanpassingsvermogen. Dit onderschrijft 87% van onze klanten. Vanuit Giartes flexibiliteitsindicator scoort Conclusion hier het hoogst aantal punten.

‘Customer satisfaction EUM’ (8,2)

Op het gebied van Application Management (AM) en Infrastructure Management (IM) geven klanten aan Conclusion een waardering van respectievelijk 8,0 en 8,2. Klanten binnen End User Management (EUM) geven Conclusion zelfs een 8,2. Dit is binnen dit werkveld in 2019 het hoogst aantal punten.

5 sterren en 2e plaats in EMERCE 100 voor Conclusion Digital

Emerce liet het imago-onderzoek uitvoeren onder 632 Fullservice Digital Agencies. 

AWS Proficiency Award 2018

Conclusion ontving de prijs voor het hoogste aantal AWS Accreditaties. Uitgereikt tijdens de derde editie van de Amazon Web Services (AWS) Benelux Partner Summit.

AMIS wint Oracle PaaS Partner Community Award

Tijdens het Oracle PaaS Partner Community Forum 2018, dat van 12 tot en met 16 maart werd gehouden in Boedapest, heeft AMIS een award gekregen voor zijn grote bijdrage aan de organisaties van Meetups. Jürgen Kress, verantwoordelijk voor PaaS & Middleware Partner Adoption, reikte de award uit aan Lucas Jellema, Oracle ACE Director en CTO bij AMIS.

Enterprise Modules in Top 10 beste DevOps-bedrijven

CIO Applications magazine plaatste Conclusion Enterprise Modules in de top 10 van de beste DevOps- bedrijven in 2018.