BOOST
YOUR
ENERGY

Conclusion stimuleert en bundelt activiteiten en initiatieven van collega’s in een interactief Sport- en Vitaliteitsprogramma. Sinds 2018 hebben we hiervoor een directeur Sport die met veel enthousiasme sportieve events organiseert en stimuleert. Martin de Smit: “Sport en business gaan goed samen. Wij doen altijd een stap extra en dat zie je onder andere terug in onze sportprestaties. Sport draagt bij aan vitale medewerkers, teambuilding en collegialiteit over de werkmaatschappijen heen. Bovendien toont het naar buiten een zijde van Conclusion die misschien niet iedereen kent.

Belangrijk om dat stuk wel te laten zien. Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk betrokken zijn en dat doen we onder andere door middel van sponsoring van sportinitiatieven van medewerkers.”

Het mooie van sporten is dat er geen andere tijd bestaat dan waarin je Nu bezig bent. Of je Nu een hele of een halve marathon volbrengt. Of een match speelt met je businessteam. Of een middag in de gym afziet. Even geen gister, even geen morgen. Alleen Nu.

3
2
1
GO
Bedrijfshockey
Clinic Baanwielrennen
Obstacle run
Wings for Life Worldrun
Conclusion tennistoernooi
Conclusion Bowling funevent
Singelloop business run 
Wielrenevent Tour de Conclusion 
Dam tot Damloop
Wekelijks door Conclusion georganiseerde yoga- en bootcamplessen
Run for the Hunger
Phoenix Business -Trophy Hockeytoernooi