Buy & Build

In 2018 bouwden we aan nieuwe, eigen proposities en entiteiten en deden we verschillende acquisities.

Ruimte voor goede ideeën
Bij de opzet en inrichting van de aanvulling van de competenties zijn altijd enthousiaste medewerkers betrokken, zij bedenken en/of bouwen de nieuwe proposities en entiteiten. Vanuit dit enthousiasme hebben we afgelopen jaar de volgende nieuwe initiatieven gelanceerd:

  • Conclusion Digital Resilience (Security);
  • Conclusion Smart Automation (RPA).

Overname myBrand
Een belangrijke overname in 2018 is die van myBrand. Door samenvoeging van myBrand en Conclusion Xtensional ontstaat een sterke SAP-dienstverlener in de Nederlandse markt. De brede expertise in de nieuwe SAP-wereld typeert zich door onder meer S/4HANA, zowel on premise als in de Public Cloud.

Met de overname van myBrand versterkt Conclusion zijn ecosysteem. Hiermee kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen op het gebied van operationele continuïteit, digitalisering en transformatie, IT-outsourcing en het inrichten van het applicatielandschap. Onze ambitie is om deze sterke positie in de SAP-markt richting 2021 verder uit te bouwen naar een leidende positie. In de eerste maand van 2019 vond de overname plaats van Nextmoves door myBrand.

Erkenning vanuit de businesspartners

Binnen het ecosysteem van Conclusion bestaan een groot aantal partnerships. In 2018 ging Conclusion meerdere nieuwe strategische partnerships aan, of intensiveerde bestaande. Enkele voorbeelden zijn: