“Melding ontvangen dat voertuig 1005 over een half uur weer inzetbaar is. Chauffeur kan op tijd vertrekken met zijn route.”

Dat is het mooie van Nu. We zien real time welke wagens beschikbaar zijn en welke in onderhoud gaan of staan. Je grijpt nooit mis. Checken, instappen, go.

 

Met het online-beheerssysteem voor Orion Fleet Management maakt Conclusion de instandhoudings-processen rond kritische wagenparken inzichtelijk, up-to-date en eenvoudig.

Elke dag werken we bij Conclusion aan missiekritische mobiliteit van Nu.

 

Orion Fleet Management faciliteert organisaties met een wagenpark dat essentieel is voor de primaire bedrijfsvoering. Specialistische voertuigen zijn dat meestal. Zoals voor het transport van afval of herbruikbare materialen. Maar denk ook aan het vervoer op en rond vliegvelden en aan de ‘bedrijfskritische mobiliteit’ die aansluit bij de veiligheidsregio’s die de overheid formuleert. De status van elk voertuig is voor betrokkenen van groot belang. Reparaties, onderhoud, vervanging. Continuïteit van het primaire proces staat voorop.

 

Conclusion BAM werkte aan een online beheerssysteem waarmee Orion de informatie voor zijn klanten naar een hoger niveau bracht: OrionGrip, gebaseerd op Mendix. Daarmee speelt Orion maximaal in op de behoefte aan toegankelijkheid, eenvoud en actualiteit waarmee de klant zijn fleetmanagement-, werk- plaats- en serviceprocessen up & running houdt. De chauffeurs zelf kunnen zich concentreren op hun werk en doel: een veilige rit naar aanleiding van een aanvraag, bestelling of melding. Ogen op de weg.