“Hé, de aanvraag voor de training van mijn werk is al akkoord.”

Je hebt een interessante en leuke baan bij de gemeente. Maar je wilt jezelf ook ontwikkelen. Groeien. Verder komen. Op de speciale portal van je gemeente vind je snel de juiste training. En jezelf aanmelden, is ook zo gebeurd.

Met aandacht voor de efficiency, optimalisatie en organisatie van IT helpt Conclusion de (semi)overheid dichter bij de mensen te brengen.

Elke dag werken we Nu aan de digitalisering en digitale transformatie binnen de overheid.

 

Ministeries en uitvoeringsinstanties stoppen elke dag energie in het zo goed mogelijk maken en uitvoeren van beleid. Ze zijn groot en bijvoorbeeld op het gebied van IT complex georganiseerd. Het structureren (efficiency), optimaliseren (kosten) en goed georganiseerd krijgen van ‘operatie c.q. business’ en IT: daar liggen de kernvragen. Conclusion neemt Nu de tijd (in wat we noemen een Deep Dive) om het STRAKS te benoemen. Van daaruit zetten we de weg in naar de toekomst. Optimalisatie en digitaliseringsontwikkelingen doen we onder andere voor het Ministerie van Defensie, de Belastingdienst, NVWA en RDW. Bij deze exercitie gaan we niet rigoureus maar met gepaste voorzichtigheid te werk. Als het past gaan we voor ‘beheerst vernieuwen’, daar waar nodig kan het ‘greenfield’. Door onze jarenlange ervaring in de private markt kunnen we opgedane ervaring die relevant is Nu bij de Rijksoverheid toepassen. Denk hierbij aan Digitalisering, RPA, Security en Data Science en Application Journey.

Van migreren naar innoveren
Met het oog op continuïteit en innovatie koos CIS (stichting Centraal Informatie Systeem) in 2018 voor de IT-dienstverlening van Conclusion. CIS beheert zo’n 18 miljoen registraties van verzekeringsnemers en objecten. Op basis hiervan verifiëren verzekeraars en gevolmachtigden de aan hen verstrekte gegevens om risico’s bij acceptatie en claims zo goed en zo snel mogelijk in te schatten. De samenwerking omvat de migratie en de ondersteuning bij de continuïteit van diensten, maar ook bij nieuwe stappen naar verdere innovatie. Zo heeft Conclusion een actieve rol bij productontwikkeling en innovaties van CIS-diensten.