“Heeft iemand m’n oplader gezien?
Ik moet NU de deur uit!”

Aan alles gedacht, maar het opladen vergeten. Heb ik weer. Hoe vind ik de weg? Hoe check ik mijn mail? Lekker bereikbaar ook. Kan er even iemand helpen zoeken? Hallo!

Conclusion levert Nachtrust as a Service aan energieleverancier Eneco om de gebruiker te verzekeren van stroom. Op elk moment van de dag. En nacht.

Elke dag werken we NU aan de digitalisering en digitale transformatie voor Utilities. 

 

De vanzelfsprekendheid waarmee we rekenen op energie uit het stop­contact, is niet zo vanzelfsprekend als je kijkt naar de grote hoeveelheid hard- en software die dit mogelijk maakt. Volg alleen al de weg van de bron naar jouw straat, huis of kantoor. Toch is het die vanzelfsprekendheid die ‘we’ als gebruikers van de 21ste eeuw eisen. Energieleveranciers staan ‘24/7’ op scherp. Zoals Eneco, die Nu zijn focus op digitale transformatie legt. Conclusion biedt daarvoor ‘Nachtrust as a Service’ voor SAP, Cloud, Business Critical- en Mission Critical-dienstverlening.

Vanuit het Conclusion Mission Critical Operations Center wordt de Eneco OT-omgeving 24 uur per dag, 7 dagen in de week proactief gemonitord en beheerd. Maar daar blijft het niet bij voor Eneco. Samen onder­zoeken de partners ook duurzame verbeteringen in het bedrijfsvoeringcentrum. Zo manifesteert Conclusion Mission Critical zich niet alleen als partner die tijdens de migratie meedenkt, maar ook als iemand die in de runfase nadenkt over verbetering. IoT, Data, Klantinteractie, Integratie en zo verder.
Hoe waardevol is dat? Juist in hoog beschikbare omgevingen.