“Hi mam.
Kom me maar halen hoor.
Ik mag NU al naar huis!”

Een eenvoudige ingreep heet dat tegenwoordig. En zonder complicaties dezelfde dag nog naar huis. Vroeger duurde dat vier dagen. De arts die me hielp, kwam me het persoonlijk zeggen. Ik ben nu vooral opgelucht.

Conclusion helpt zorginstellingen bij het slim inrichten van IT-processen en het verbeteren van (onderlinge) communicatie om zo de patiënt beter en sneller te helpen.

Elke dag werken we NU aan de digitalisering en digitale transformatie in de Zorg.

 

De zorg is bij uitstek de sector waar digitalisering het komend decennium een centrale plek opeist. Daarom werkt Conclusion Nu aan het fundament. Met kennis van beheer van infrastructuur, patiëntendossiers en bedrijfsvoering. En met begrip van de specifieke complexiteit in ons Nederlandse zorgstelsel.

Vernieuwing dataplatform
LUMC Het Leids Universitair Medisch Centrum zet zich in voor onderzoek, onder­-
wijs en patiëntenzorg met een hoog kwaliteitsprofiel en een sterke weten­schappelijke oriëntatie. Vanuit deze missie begon het LUMC in 2018 samen met Conclusion Furore met de vernieuwing van zijn dataplatform.

Doel: komen tot een geïntegreerd dataplatform, inclusief de noodzakelijke tools voor data-analisten en eind­gebruikers om gegevens te visualiseren en analyseren. Het vernieuwde platform is afgestemd op de actuele en toekomstige eisen binnen patiëntenzorg, bedrijfsvoering en analyse & onderzoek. Integratie is het trefwoord. Want welk informatieproduct je ook binnen jouw werkveld wilt toepassen: elk maakt gebruik van hetzelfde geïntegreerde platform dat meerdere bronsystemen in samenhang ontsluit.
En de cliënt of patiënt?
Die profiteert stapje voor stapje van steeds betere en geïntegreerde zorg.