Het Nu in Trends.

Economie

Hoewel de wereldwijde markten sinds de crisis geleidelijk aantrekken, blijft de kans op economische neergang en stagnerend economisch herstel een belangrijk risico. De economische opleving bereikte vorig jaar haar piek. De Nederlandse economie blijft in de periode 2018-2020 sterker dan gemiddeld groeien, maar in een geleidelijk afvlakkend tempo. Geen bedrijf kan conjunctuurontwikkelingen beïnvloeden. Maar voorsorteren op economische tegenwind kan wel. Conclusion monitort de economische ontwikkelingen nauwgezet.

 

Mensen

Innovaties vragen in rap tempo om andere competenties. En niet alleen technische. De digitale transformatie mag dan draaien om technologie, zonder the human factor lukt het niet. Soft skills zitten in de lift. Training en opleidingen helpen onze medewerkers om tot de besten te blijven behoren binnen hun expertise. Nederland wordt in toenemende mate geconfronteerd met de andere kant van de medaille: de kans op burn-out. Als betrokken werkgever waken we over de balans bij onze medewerkers. Preventie staat voorop. We faciliteren vitaliteit en ‘gezonde werkplekken’.

Medewerkers binnenhalen is één ding. Ze binnenhouden is minstens zo relevant. Bij Conclusion maken we werken aantrekkelijk. Ook voor binnenkomende millenials en Gen Y. We faciliteren eigen initiatieven, sportprogramma’s en een goede werkomgeving. Ook zetten we in op scholing, training en begeleiding. Ons ecosysteem biedt ruimte om door te stromen. Regie over je eigen ontwikkeling? Die heb je als medewerker van Conclusion zelf.

 

IT-Bewustwording

We zien bij onze klanten een sterke bewustwording van de waarde van IT, data en digitalisering. Zowel om hun eigen klanten te behouden als om de concurrentie voor te blijven. We helpen om de snelheid van de ‘business’ te vergroten, nieuwe diensten te lanceren en data als productiemiddel in te zetten via slimme toepassingen zoals IoT, BigData-analytics en kunstmatige intelligentie.

 

Technologie

De vraag naar een technische infrastructuur verandert in een vraag naar een functionele infrastructuur op basis van cloudtechnologie. Dit versnelt het bouwen van nieuwe diensten, waarbij robotisering en kunstmatige intelligentie (mede op basis van data uit meerdere bronnen) worden ingezet. De technologie creëert enorme kansen om snel te handelen en nieuwe toepassingen te ontwikkelen.

 

Innovaties

We zijn inmiddels gewend aan een wereld die continu verandert. Technologisch staat er regelmatig van alles op zijn kop, we zien ‘disruptive technology’ en er ontstaan complete ‘paradigma-shifts’. Conclusion omarmt technologische en conceptuele innovaties en combineert ze met de ideeën, wensen en eisen binnen onze eigen organisatie en die van onze afnemers. Neem de Conclusion Labs: daarin experimenteren we met de nieuwste technologieën, en met succes, voor klanten als APG, Royal FloraHolland, ERIKS, Vebego en Ministerie van Defensie.

 

Kennis? Delen!

Kennisdeling is in opmars. De opzet van de werkomgeving draagt daar direct aan bij. Bij Conclusion koesteren we onze open cultuur waarin we nieuwe ideeën en elkaars feedback waarderen. We richten ons in op basis van guilds, tribes en squads, houden inspiratiesessies, geven vorm aan ‘proof of concepts’ en participeren in innovatieve IT-projecten. Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en oplossingen om kennis te delen.