“Wacht niet op nieuwe kansen. Wat je Nu in handen hebt: dat is je kans. Doe het gewoon en verbeter onderweg.”

Paul Arden

Het Nu van onze identiteit

Conclusion is opgebouwd rond mensen. Zij bepalen onze cultuur en delen dezelfde kernwaarden en de overtuiging Business Done Differently. Conclusion staat voor passie, lef en ondernemerschap. En of je Nu directeur bent of bij de Servicedesk werkt: we werken allemaal vanuit dezelfde eigen verantwoordelijkheid om meerwaarde toe te voegen. Op die solide basis helpen wij organisaties en bedrijven om weerbaar en wendbaar te zijn en te blijven. Daarin zijn we authentiek, brengen altijd wat extra’s, bieden de helpende hand, spreken ons uit en werken vanuit onze persoonlijke inhoud of expertise.

Mensen
zijn
ons
alles

Daarom zorgen we vanuit onze organisatie goed voor elkaar. We letten op onze veiligheid, gezondheid, ons welzijn en onze persoonlijke ontwikkeling. Alles waardoor we lekker in ons vel zitten en het beste uit onszelf en elkaar halen. Nu.

Omarm de verschillen

Diversiteit en inclusiviteit zijn essentieel voor onze ondernemende organisatie. Bij Conclusion zien we de kracht in het unieke en positieve van mensen – we waarderen en benutten de onderlinge verschillen. Daarom verwelkomen we collega’s van alle leeftijden, nationaliteiten, geloven, politieke kleuren en zo verder. We kijken naar wie iemand is en naar zijn of haar kwaliteiten en ambities.

Don’t wait for the perfect moment. Take the moment. And make it perfect

 

Bij Conclusion hebben we een positieve kijk op het leven. Het is de basis van onze cultuur, toetsbaar bij relaties, vrienden en collega’s. Wij geloven in vrijheid en geven ruimte. Omgaan met elkaar: dat doen we informeel. We lopen makkelijk even bij elkaar binnen en houden van snel schakelen. Een proactieve, Conclusion-brede houding aangevuld met teamspirit is een belangrijk kenmerk van Conclusion-collega’s.