Kennisdeling richting klanten & partners

Nu elke maand: prominente podia voor kennis en kennisdeling

Maandelijks faciliteert Conclusion verschillende podia om kennis op te doen en kennis te delen. Voor onze klanten en partners, maar ook voor specifieke doelgroepen zoals studenten en leerlingen. Met kennisdeling kun je niet vroeg genoeg beginnen.

Onze podia in 2018

Security4Teens ‘The Hackademy’
Leerlingen maken kennis met privacy en security. Van Lockpicking, Hacking, en SQL injection tot Social Enigineering, Encryptie en interactieve opdrachten. First8 en Bright Alley organiseren dit scholierenevenement.

SNACK IT-seminar
Workshops en presentaties over de AVG, het VIPP-programma, Medical Intelligence, e-learning en HL7 FHIR. Furore organiseert het seminar.

OutSystems Nextstep
Voor de laatste ontwikkelingen in en rond low-code software en digitale transformatie. Conclusion BAM organiseert het geheel.

IoT: uitdagingen & ervaringen
Met aandacht voor valkuilen en kansen bij het implementeren of opschalen van IoT-projecten. AMIS organiseert deze kennisdeling.

 

Workshops Machine Learning
Deelnemers ‘reizen‘ door ML-land, langs doelen en ambities en terminologie en aanpak. Aan het slot gaan de hemdmouwen omhoog, voor het trainen en testen van modellen. AMIS organiseert de workshops.

Devoxx4Kids
Spelenderwijs programmeren voor kinderen. First8 organiseert Devoxx4Kids samen met Radboud University.

Hackathon
Hoe kom je op creatieve en innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van je klanten? Conclusion FIT organiseert de Hackaton.

Kennissessie CI/CD infrastructuur in AWS
Voor het opzetten van een infrastructuurlandschap dat volledig is opgebouwd vanuit code. Met als testcase: het in AWS bouwen van een autoscaling WordPress hosting cluster gebaseerd op open source componenten. Conclusion FIT organiseert

Boost your business
Wat betekent het voor jou en je organisatie, die reis die digitale transformatie heet? Wat is je bagage? Wat is je einddoel? Conclusion Implementation organiseert de kennissessie.

Conclusion on Stage
Periodieke interne conferentie voor medewerkers van alle bedrijven in het ecosysteem. De plek, het podium én het publiek om kennis, enthousiasme en geleerde lessen te delen.