Back
New family membersZe stellen zich aan je voor
More
Back
New family membersZe stellen zich aan je voor
More

Even voorstellen. Met deze nieuwe bedrijven groeide in 2017 ons Conclusion ecosysteem nog verder.

Back
New family membersZe stellen zich aan je voor
More

Conclusion Connect

Hallo, wij zijn Conclusion Connect. Sensoren. Ze zitten overal op en in, verbinden alles en iedereen en brengen een gigantische stroom data op gang. Welke kansen biedt dat voor jou, als onderneming of overheidsorganisatie? Conclusion Connect helpt je de vruchten te plukken van het Internet of Things. We zoeken, vinden, creëren en implementeren de oplossing die jou verder brengt. Een mix van brede technologische kennis en een creatieve mindset garandeert optimaal resultaat. So: be connected!

Back
New family membersZe stellen zich aan je voor
More

Conclusion Xforce

Wij zijn Conclusion Xforce. Door de overname van CRI Service en het samengaan met het bestaande Conclusion Xforce, zijn we nu marktleider met meer dan 125 professionals in het vlak van Linux-, Unix- en Oracle-middleware-modules Puppet. Cruciale componenten in missie-kritische systemen. Conclusion bouwt daarmee haar dienstverlening ‘nachtrust as a service’ verder uit.

Back
New family membersZe stellen zich aan je voor
More

Furore

Hallo! Wij zijn Furore Informatica: IT-specialist met 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg en de wetenschappelijke wereld, specifiek bij ziekenhuizen en instellingen in de langdurige zorg, de GGZ en onderzoekfinanciers. We adviseren en begeleiden organisaties bij EPD, ECD en medical intelligence, de klinische variant van Business Intelligence. Voor Conclusion betekent Furore een waardevolle aanvulling op haar domeinkennis.

Back
New family membersZe stellen zich aan je voor
More

Flex-I.D. B.V.

Wij zijn Flex-I.D.. We ontwikkelen software voor verschillende opsporingsdiensten in Nederland en het Openbaar Ministerie. Op basis van onze domeinexpertise en eigen Intellectual Property hebben we twee softwaretoepassingen ontwikkeld: Summit-IT en Screen-IT. We verzorgen ook de trainingen en opleiding aan collega’s. We doen dit samen met de onderwijsspecialisten in ons ecosysteem. Alle in Nederland opererende opsporingsdiensten zijn inmiddels Summ-IT gelicentieerd, met circa 20.000 gebruikers. Mede door de maatschappelijke relevantie en de sterke rol in het digitaliseren van de primaire processen binnen de verschillende opsporingsdiensten past Flex-I.D. goed bij Conclusion.

Back
New family membersZe stellen zich aan je voor
More

Conclusion Zuyd

Wij zijn Conclusion Zuyd. We bieden alle expertise die nodig is voor digitale technologieën en innovatieve businessconcepten. We bevinden ons in Heerlen. Dat is dus handig voor bedrijven die in het ‘zuiden’ actief zijn. Je hebt alles dichtbij. Bij Conclusion Zuyd kan de klant met elke vraag ‘instappen’: variërend van de keuze voor een DevOps strategie tot het omgaan met legacy of het bewaken van de integraliteit. Vanuit onze ervaring, brede domeinkennis en een gezonde portie lef zoeken we samen naar een oplossing op maat.

New family members


Zo hoort het

Als Nederlanders elkaar voor het eerst ontmoeten, gaat dat gepaard met een stevige handdruk. We noemen onze naam, kijken de ander goed aan en glimlachen erbij. Ook vragen we hoe het met de ander gaat. ‘Goed!’ is dan het verwachte antwoord. ‘En met jou?’ De handdruk stamt uit de vroege middeleeuwen: door een hand te geven controleerde je of de ander geen wapen in zijn mouw droeg. Een hand geven is dus een eerste stap naar het (kunnen) vertrouwen.