Hi,
nieuwe

collega!

 

De concurrentiestrijd van bedrijven om nieuwe medewerkers aan te trekken is hevig en de kandidaten zelf worden steeds kritischer. Maar zeg Nu zelf: is dat een probleem? Uit gesprekken weten we dat Conclusion voor kandidaten en medewerkers als interessante werkgever uit de bus komt. Met name de eigenheid van onze individuele bedrijven in combinatie met de meerwaarde van ons ecosysteem, spreekt aan. Conclusion biedt de kans om in compacte en persoonlijke (kennis)teams te werken voor grote en maatschappelijk importante opdrachtgevers.

Het Nu van onze strategische recruitmentplanning (in 2018)

 

Wie je als werkgever bent en wat je (nieuwe) collega’s allemaal te bieden hebt: het is belangrijk om dat verhaal voortdurend voor het voetlicht te brengen. Dit omdat gekwalificeerde medewerkers op het gewenste moment beschikbaar moeten zijn. Hiervoor is de afdeling Recruitment actief: ze adviseert, faciliteert, regisseert en voert uit.

In 2018 legden we de focus op het actief werven van professionals via onze referral-campagne ‘Catch a Rising Star’.

 

Ook organiseerden we kennissessies waarbij professionals ‘via de inhoud’ kennismaakten met onze mensen en organisatie. Verdere activiteiten zijn: een programma voor internationale kandidaten en onze traineeships voor intensieve contacten met studenten, scholen, onderzoeksopdrachten en jonge ondernemers. Het doel van deze activiteiten is tweeledig: het aantrekken van nieuwe collega’s en aantrekkelijk blijven als werkgever van onze bestaande collega’s.