Het verschil tussen nowhere
en
now here

We geloven in een samenleving die voor iedereen openstaat en waar iedereen in gelijke mate in kan participeren en van kan profiteren. Hiervoor creëren we oplossingen die betaalbaar en duurzaam zijn en delen we verantwoordelijkheden. Deels doen we dit vanuit ons werk, als ‘part of the job’, inherent aan de sectoren waarin we werkzaam zijn.

Deels zoeken we ook op eigen initiatief naar het empoweren van mensen met minder geluk en kansen. We initiëren deze projecten als ecosysteem en laten ons bovendien leiden door individuele initiatieven van onze collega’s. Als Conclusion helpen we om deze ideeën vorm te geven en zetten we ze in de schijnwerpers.

 

Wings for Life Worldrun

Onder het motto ‘we don’t sweat, we sparkle’ renden collega’s van Conclusion in 2018 geld binnen voor onderzoek naar dwars-laesie. En om collega Justin en andere mensen met een dwarslaesie te steunen.

 

Single SuperMom

Conclusion-bedrijven op locatie Zuidpark doneerden kerstpakketten aan stichting Single SuperMom. De stichting versterkt de positie, het welzijn en het netwerk van alleenstaande moeders die leven onder de armoedegrens. 

 

Sponsoring Maxima Ziekenhuis

Collega’s van Conclusion doneerden de waarde van hun kerstpakket aan het beroemde kinderziekenhuis in Utrecht. Een bijdrage om het leven van kinderen met kanker en hun gezin zoveel mogelijk normaal te laten zijn. 

 

Sustainability Career Event

Carrière in duurzaamheid? Disrupter Arjen van Berkum en Romina Pompei daagden (bijna) afgestudeerden uit om écht duurzaam te denken. 

 

Chosen Village

Jorgie en Luuk, twee scholieren van wie een van de vaders bij Conclusion werkt, staken hun handen uit de mouwen voor het weeshuis Chosen Children Village in de Filipijnen. Conclusion sponsorde hun bezoek met een koffer vol schrijfgerei, knutselspullen en spelletjes. 

 

 

 

 

Run for the Hunger

Hardloopevenement waarbij je als individuele loper of als businessteam bijdraagt aan de zelfredzaamheid van mensen in gebieden met structurele honger. Honger kán de wereld uit zijn in 2030. 

 

Social Return proeftuin Rijksoverheid

Conclusion bedacht de technologie voor meer kans op duurzame re-integratie van (ex)justitiabelen. Uitgangspunt: de vijf leefgebieden waaraan wordt gewerkt tijdens de detentie. 

 

Een nieuwjaar zonder hebberigheid

Niet vragen: wat krijg ik ervoor terug, maar gewoon doen. Dat was het thema van Engbert Verkoren voor de nieuwjaarswens van Conclusion eind 2018.