Back
Onze groei in 2017De klanten die we mochten verwelkomen
More
Back
Onze groei in 2017De klanten die we mochten verwelkomen
More

Beheer en modernisering IT-landschap Royal FloraHolland

Dé marktplaats voor sierteeltproducten – wereldwijd. Dat is Royal FloraHolland. Dagelijks gaat het om ruim 100.000 transacties en 400.000 soorten bloemen en planten. Het beheer en de modernisering van haar IT-landschap heeft Royal FloraHolland voor de komende tien jaar overgedragen aan Conclusion. ‘Partner for life’ is het uitganspunt. Alles bij de transitie luistert nauw: Royal FloraHolland levert haar diensten op continue basis. Kwekers – en hun klanten uiteraard – moeten er ‘24/7’ op kunnen vertrouwen. Overal ter wereld.

Back
Onze groei in 2017De klanten die we mochten verwelkomen
More

Meer stabiliteit in kritieke kernprocessen van NS TAB diensten

Conclusion levert al geruime tijd meerdere diensten aan de Nederlandse Spoorwegen. In 2017 is hier als dienst het Technisch Applicatie Beheer voor de DXC (oud HP/EDS) applicaties aan toegevoegd. Door deze extra dienstverlening en het uitbouwen van de samenwerking ontstaat een eenduidiger, flexibeler en meer Agile dienstverlening voor en van de NS. Het gevolg hiervan is meer stabiliteit in de kritieke kernprocessen, zoals reisinformatie en bijsturing.

Back
Onze groei in 2017De klanten die we mochten verwelkomen
More

Opleidingenportaal en elektronische leeromgeving

In oktober 2017 tekenden de Belastingdienst en Conclusion het contract voor een vijfjarige samenwerking. Conclusion won de aanbesteding voor het opleidingenportaal en de elektronische leeromgeving en zal die voor de komende vijf jaar met veel plezier voor de Belastingdienst gaan verzorgen. Onder de overeenkomst vallen ook andere Rijksdiensten, zoals het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het ministerie van Buitenlandse Zaken en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Back
Onze groei in 2017De klanten die we mochten verwelkomen
More

IT ondersteuning voor duurzame ambities

Movares is een advies- en ingenieursbureau dat actief is op het gebied van infrastructuur, openbaar vervoer, mobiliteit, energie, water en stedelijke ontwikkeling. Het bedrijf heeft circa 1.000 medewerkers en richt zich op een bereikbare en duurzame leefomgeving. Dat vereist volledige ondersteuning vanuit de IT. Die klus is gegund aan Conclusion: in aanvulling op de IT-outsourcing van werkplekdienstverlening verlenen we nu ook de dienstverlening op het vlak van (Hybrid) Cloud, Netwerkbeheer en Ketencoördinatie voor een periode van tien jaar.

Back
Onze groei in 2017De klanten die we mochten verwelkomen
More

Ruimte voor meer focus

Medux is de stille kracht achter een familie van organisaties die zich met toewijding en plezier inzet voor mensen met een functiebeperking. Medux heeft een ICT-outsourcingscontract met Conclusion gesloten voor de duur van vier jaar. Conclusion ondersteunt Medux bij de ingezette digitaliseringstrategie. Hierdoor kan Medux zich focussen op het innoveren en verder verbeteren van haar dienstverlening aan haar klanten.

Back
Onze groei in 2017De klanten die we mochten verwelkomen
More

Strategisch partnership

Promedico, van oorsprong leverancier van huisarts-informatiesystemen, heeft de afgelopen jaren koers gezet richting een compleet geïntegreerd zorglandschap op het gebied van ICT. Duizenden huisartsen en apotheken maken dagelijks gebruik van de Promedico oplossingen. Promedico en Conclusion hebben hun handtekening gezet onder een strategisch partnership. In de komende periode praten beide partijen verder over de digitale transformatie van het Promedico applicatielandschap naar een nieuw betrouwbaar Hybrid Cloud platform en een volledige DevOps inrichting.

Back
Onze groei in 2017De klanten die we mochten verwelkomen
More

Outsourcing van ICT-Voorzieningen

ProRail en Conclusion werken al sinds 2013 samen. De initiële looptijd was vier jaar. In april 2017 heeft ProRail deze samenwerking opnieuw bekrachtigd met een verlenging van vier jaar (tot 2021). De overeenkomst omvat de outsourcing van de Generieke ICT-voorzieningen van ProRail. Conclusion levert aan ProRail onder meer een Centrale Servicedesk, werkplekdiensten en -beheer, hybride Clouddiensten en ketenbeheer van applicaties. Een ‘Roadmap’ zorgt voor een toekomstvast ProRail platform.

Back
Onze groei in 2017De klanten die we mochten verwelkomen
More

Het internationale gemak van Book Your Room (students only)

Vanuit het buitenland een studentenkamer in Nederland bekijken, boeken én betalen. De stichting voor studentenhuisvesting SSH& realiseerde samen met Conclusion BAM de app Book Your Room. Internationale studenten die gaan studeren aan onderwijsinstellingen in Nijmegen en Arnhem boeken er vanuit hun thuisland gemakkelijk een kamer mee. Passend bij hun wensen en budget. Het digitale aanbodsysteem bespaart de SSH& veel tijd. En de studenten zijn blij dat ze vooraf zelf een keuze kunnen maken.

Back
Onze groei in 2017De klanten die we mochten verwelkomen
More

Branding and beyond

Houthoff behoort tot de top van de Nederlandse advocatuur. Het kantoor positioneert zich per 30 oktober 2017 met een vernieuwde branding en de pay-off ‘Going Beyond’. Conclusion Digital zette voor Houthoff binnen tien weken een compleet nieuwe website neer. Een krappe deadline. Maar niet alleen de advocaten van Houthoff werken snel en effectief. Conclusion Digital zette alles op alles voor zaken als design, functionaliteit en gebruikersgemak binnen de gewenste tijd. De site is tegelijk met de rebranding gelanceerd. De pay-off vormde de inspiratie voor het concept.

Back
Onze groei in 2017De klanten die we mochten verwelkomen
More

Where ideas turn to projects

Samen met ERIKS, één van de grootste industriële dienstverleners ter wereld, realiseerde Conclusion een IoT proof-of-concept factory. Doel van ERIKS is om snel, flexibel en effectief nieuwe producten en diensten te ontwikkelen, uit te proberen en in te voeren. Dat was meteen raak: vanuit de factory ontstonden concrete diensten voor asset management, predictive maintenance en condition monitoring. ERIKS past ze al toe in de praktijk van klanten. Het ontwikkeltraject is als gezamenlijk project van Conclusion en ERIKS uitgevoerd. ERIKS bracht de domeinkennis in; Conclusion leverde de kennis van IoT, integratie en Cloud.

Onze groei in 2017


Roos Thoonsen

Business Manager Virtual Sciences

 

NIEUWE KLANTEN

We zijn heel trots op de ontwikkeling die Conclusion in 2017 heeft doorgemaakt. Dat zien we aan onze mensen en bedrijven, maar ook aan de nieuwe klanten die we hebben mogen verwelkomen.