Het nu in IT

Cybersecurity

Onze afhankelijkheid van digitale systemen is de laatste jaren enorm gegroeid. Tegelijkertijd neemt de frequentie waarmee nieuwe – of vervangende – digitale producten en diensten beschikbaar komen toe. Het goed regelen van cybersecurity – bij Conclusion spreken wij liever over digitale weerbaarheid – is in zo’n complex landschap een uitdaging die alle Conclusion-bedrijven dagelijks aangaan. Elk met uitgebreide kennis en ervaring vanuit zijn specifieke domein om digitale weerbaarheid voor onze opdrachtgevers met – proportionele – maatregelen effectief en ‘compliant’ te regelen. Hierbij maken we intensief gebruik van elkaars expertise. Bijvoorbeeld van de kennis en ervaring van onze collega’s van Conclusion Mission Critical. Bij Mission Critical ligt de lat per definitie extra hoog.

365 dagen per jaar, 24/7 beschikbaar
Nachtrust as a Service gaat immers verder dan stabiele, betrouwbare systemen. Het vraagt ook: omgaan met de dynamiek van eigentijdse systeemontwikkeling en de doorlopende introductie van nieuwe technologieën. Rekening houdend met het feit dat de beschikbaarheid van deze full continue omgeving steeds vaker ook afhangt van de digitale weerbaarheid (resilience). Verantwoordelijkheid nemen voor – en proportionele aandacht geven aan – security is daarom geïntegreerd in al onze processen, techniek en mensen. Niet alleen de security officer neemt verantwoordelijkheid voor security, maar iedereen die werkt aan producten en diensten! Security en beschikbaarheid krijgen bij Conclusion alle aandacht in digital transformation-projecten en -dienstverlening; tijdens het hele ontwikkelproces (bijvoorbeeld DevSecOps) tot en met dagelijks operationeel beheer (bijvoorbeeld 365/24/7 monitoring en regie op verstoringen). Gerichte, passende en proportionele aandacht voor security van alle collega’s: ook dat is Nachtrust as a Service.

 

“Wij helpen organisaties en bedrijven weerbaar en wendbaar te worden. Dat doen wij in een krachtig ecosysteem van bedrijven, elk topspeler in zijn markt. Bedrijven die zonder terughoudendheid samenwerken, waarin wij expertises over en weer delen en opschalen waar nodig. Uitdagingen aanpakken met de juiste mix van mensen. De kracht van het ecosysteem zit dan ook in de mensen van Conclusion.”

Jochem Theunissen
CFO